Rămâi conectat

Curier Județean

Prognoză meteo Alba: grindină, ploi cu caracter torenţial, intensificări de vânt, până vineri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare meteo, pentru intervalul: 22 mai, ora 15 – 24 mai, ora 09, valabilă și pentru județul Alba.

Sunt așteaptate fenomene de grindină, ploi cu caracter torenţial și intensificări de vânt, iar cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp.

Începând din cursul după-amiezii de miercuri 22 mai şi până în dimineaţa zilei de vineri 24 mai, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, căderi de grindină, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului care trecător vor lua aspect de vijelie. Aceste manifestări vor fi mai frecvente la munte, în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Circulație rutieră ÎNCHISĂ timp de 12 ore la trecerea la nivel cu calea ferată de la Halta Unirea: Perioada restricției și ruta ocolitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulație rutieră ÎNCHISĂ timp de 12 ore la trecerea la nivel cu calea ferată de la Halta Unirea: Perioada restricției și ruta ocolitoare Se închide complet circulația rutieră timp de 12 ore la trecerea la nivel cu calea ferată de la Halta Unirea. Șoferii pot folosi ruta ocolitoare pe la Războieni. Joi 18 iulie 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea