Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Producătorul de mezeluri Agra’s: ”Multinaţio­nalele au ajuns să domine 70% din comerţ. Noi duminica avem magazi­nele închise, dar hipermarketurile sunt des­chise”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Producătorul de mezeluri Agra’s din Alba, a încheiat primul trimestru din 2019 cu afaceri similare cu cele din perioada similară a anului trecut. Pentru acest an, producă­torul îşi bugetase o creştere cuprinsă între 4,5% şi 5%.

„Vindem în reţeaua proprie, nu am mai deschis alte magazine. Este o presiune din ce în ce mai mare din partea marilor lanţuri de hipermar­keturi şi supermarketuri, multinaţio­nalele au ajuns să domine 70% din comerţ. Noi duminica avem magazi­nele închise, dar hipermarketurile sunt des­chise. Ar trebui o reglementare prin lege ca hipermarketurile să fie închise duminica, oamenii să meargă la restaurante, la teatru, să cheltuiască altfel banii“, spune Dan Sărmăşan, pre­şedintele companiei şi cel care contro­lea­ză 50% din Agra’s.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

El mai spune şi că au crescut mult costurile cu materia primă. „Aducem car­nea de porc din Germania, Austria şi Spania, sunt cazuri când preţul a cres­cut şi cu 25%. În România populaţia por­cină a fost afectată (de pesta por­cină – n.red.), unii jucători şi-au pierdut ştam­pila ovală şi nu mai pot vinde în spaţiul intracomunitar.“

Anul trecut, compania şi-a crescut afac­erile cu 4%, după ce în 2017 a finalizat cu un nivel al businessului de 87 de milioane de lei şi un profit net de 4,8 milioane de lei. Contribuţia clienţilor din HoReCa a fost de circa 40-45%, potrivit ultimelor date.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea