Rămâi conectat

Actualitate

Procurorul care a întârziat intervenția în „casa groazei” din Caracal este luat la întrebări de superiorii săi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Serviciul de îndrumare și control al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal îl audiază, la această oră, pe procurorul care nu le-ar fi permis polițiștilor să descindă în „casa groazei” din Caracal, până la ora 6 dimineața.

Audierea procurorului Cristian Ovidiu Popescu a fost cerută de Procurorul General, Bogdan Licu, care a vrut să vadă care au fost motivele pentru care acesta nu le-a permis polițiștilor să intre în casa în care era Alexandra, potrivit Realitatea TV.

Se pare că procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal le-a cerut polițiștilor să nu intervină până la ora 6, așa că aceștia au stat la ușă cu mâinile în sân, deși aveau mandat de percheziție încă de la ora 4.

Inspectorii judiciari vor efectua verificări prealabile în aceste cauze pentru a stabili dacă exista indicii cu privire la savârşirea vreunei abateri disciplinare.

Procurorii au extins cercetările în cazul lui Gheorghe Dincă pentru omor calificat. El a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Bărbatul a cedat și le-a dat anchetatorilor detalii despre cumplitele fapte. Individul a povestit că a omorât-o pe Alexandra când a surprins-o cu telefonul în mână și apoi i-a incendiat corpul.

sursa: evz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crește pragul de venit până la care pensionarii pot primi medicamente compensate cu 90%: Vârstnicii vor beneficia și de ajutorul de încălzire pentru iarna 2024 – 2025 După recalcularea pensiilor mulţi vârstnici rămân fără ajutoare primite de la stat. Cei care vor primi mai mulţi bani nu se vor mai încadra în baremul pentru carduri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea