Rămâi conectat

Actualitate

Primul bărbat din România monitorizat electronic şi-a tăiat brăţara: A motivat că îl trăgea de păr

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primul bărbat din România monitorizat electronic şi-a tăiat brăţara: A motivat că îl trăgea de păr

Primul bărbat din România căruia i s-a montat brățara electronică a încercat să o taie și să fugă. Bucureșteanul a fost prins de polițiști și reținut, iar instanța a dispus joi arestarea lui preventivă. Bărbatul a motivat că dispozitivul îl trăgea de păr.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, l-au reţinut pe bărbatul cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea Ordinului de Protecție Provizoriu și distrugere.

Oamenii legii au fost sesizați joi dimineața, la ora 03.30, prin apel 112, că la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei, s-a semnalat o alertă privind distrugerea unei brățări de monitorizare, de către un bărbat.

La fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul, căruia i-a fost montată brățara de monitorizare la începutul acestei luni, de către polițiști din cadrul Secției 17, ar fi folosit un obiect de tăiere pentru a tăia dispozitivul de localizare, reușind să îl îndepărteze de pe glezna piciorului.

„S-a relaționat cu unitatea de Parchet, față de bărbat fiind dispusă, măsura reținerii. Ulterior, instanța a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, pentru încălcarea Ordinului de Protecție Provizoriu și distrugere. Cercetările sunt continuate de către Sectia 19 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, spun reprezentanții Poliției.

Primul bărbat monitorizat cu brățară electronică în București a încercat să taie brățara. A fost reținut și este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu și distrugere. Practic, bărbatul, căruia i-a fost montată brățara de monitorizare la începutul acestei luni, ar fi folosit un cuțit pentru a tăia dispozitivul de localizare, însă nu a reușit.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea