Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Cugir a stabilit data de 15 octombrie pentru deschiderea Creșei ,,Kunterbunt”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Creșa ,,Kunterbunt” Cugir isi va deschide porțile pe data de 15 octombrie 2018 și își va desfășura activitatea în imobilul situat pe strada Doinei, nr.10, oferind servicii unui numar de 30 de copii antepreșcolari, organizați în 2 grupe, respectiv grupa mijlocie (1 – 2 ani) și grupa mare (2-3 ani). O importantă investiție așteptată cu interes de comunitate, dar care, din cauza necesității obținerii unor avize de funcționare, nu a fost posibil ca începerea activității să aibă loc la data prevăzută.

Conform legislației în vigoare, creșa va funcționa pe tot parcusul anului, de luni până vineri, în intervalul orar 6,00-18,00, cu o întrerupere pe o perioada de 30 de zile de vacanță pe timpul verii (pentru efectuarea activităților de igienizare și după caz, pentru lucrările de reparații și de întretinere a clădirii

Oferirea serviciilor în cadrul Creșei ,,Kunterbunt” Cugir are loc datorită sprijinului oferit de către societatea Star Transmission SRL care s-a implicat în recompartimentarea, modernizarea și dotarea imobilului, a Școlii Gimnaziale nr.3, a Primăriei si Consiliului Local Cugir precum și a Serviciului Public de Asistență Socială Cugir. Pentru funcționarea acestui serviciu s-au prevăzut mai multe posturi, (ocupate prin concurs), precum Educator – puericultor – 1 persoană; Asistent medical – 1 persoană; Bucatar – 1 persoană; Îngrijitor – 4 persoane.

După efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilo, s-a demarat procesul de preluarea a spațiului de către Serviciul Public de Asistenţă Socială Cugir, fiind necesară derularea de multiple activităţi, până la oferirea efectivă a serviciilor, astfel încât creşa să funcţioneze conform standardelor prevăzute de legislaţia în domeniu şi de către Regulamentul de organizare si funcționare a acestui serviciu, respectiv:

,,Conform calendarului sintetizat, în perioada 03.09.2018 – 14.09.2018 a avut loc preluarea dosarelor pentru înscrierea copiilor în anul școlar 2018 -2019 și actualizarea datelor, în vederea înscrierii acestora în anul școlar 2018 -2019. Recent, a avut loc întâlnirea cu părinții copiilor admiși, la sediul creșei pentru semnarea contractelor de servicii, iar din 15.10.2018 va începe efectiv activitatea cresei”, ne-a declarant viceprimarul Cugirului, Călin Furdui.(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea