Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Blaj organizează sâmbătă Ziua Petrisatului, o ocazie perfectă pentru fii satului de a-și petrece, acasă, un sfârșit de săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Municipiului Blaj organizează sambata, 27 iunie, sărbătoarea satului Petrisat, localitate componentă unde locuiesc în proporție de peste 90% doar etnici maghiari.

Petrisat01« Si in acest an sustinem initiativa petrifalenilor de a se intalni intr-un eveniment dedicat comunitatii, ocazie perfecta pentru fii satului de a se intoarce si de a-si petrece un sfarsit de saptamana in compania celor dragi » declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Manifestarea  va începe cu o slujbă religioasă oficiată la biserica din centrul localității și va continua cu un moment de sărbătorire a cuplurilor ajunse la 25 respectiv 50 de ani de căsătorie neintrerupta. Va urma apoi depunerea coroanelor de flori la monumentul eroilor din Petrisat.

Citește și Atracțiile turistice din Blaj, orașul pe care Mihai Eminescu l-a ”salutat din inimă” și denumit ”Mica Romă”

Cu incepere de la ora 13.00  întreaga comunitate va participa la un prânz comun organizat la căminul din localitate.

Programul artistic va fi asigurat cu începere de la ora 17.00 de prescolarii si elevii din Petrisat, de Ansamblul «  Hanga » din localitate  și de Ansamblul « Pirospantlikas » din Lopadea Noua.

Sarbatoarea se va încheia cu activități sportive dar și cu un bal pentru tineret. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea