Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Blaj: 15 decembrie, data limită pentru înscrierea la Revelionul Pensionarilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria-blajPrimăria municipiului Blaj transmite că data limită pentru înscrierea la Revelionul Pensionarilor este 15 decembrie 2016. Organizatorii doresc, în acest mod, să afle din timp numărul participanţilor, astfel încât Revelionul Pensionarilor să se desfăşoare în condiţii impecabile, în ton cu frumuseţea momentului festiv.

Până în prezent s-au înscris peste 200 de persoane, în funcţie de numărul total al participanţilor autorităţile urmând să decidă locația în care se va desfăşura Revelionul Pensionarilor.

Taxa de participare este de 50 de lei/persoană, iar pensionarii care doresc să sărbatorească trecerea în anul 2017 la Revelionul organizat de municipalitate în cinstea lor se pot înscrie la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj, până la data de 15 decembrie 2016”, transmite primăria.

Înscrierile la Revelionul Pensionarilor au început în luna ocotmbrie, timp de două luni persoanele de vârsta a treia din Blaj având posibilitatea să opteze pentru acest mod de a trece în anul 2017. Şi în acest an favorit să găzduiască Revelionul Pensionarilor este Căminul Cultural din Tiur, însă dacă numărul participanţilor este mai mare decât capacitatea acestuia de a găzdui în condiţii maxime de confort evenimentul, se va opta, la fel ca la Ziua Vârstei a Treia, la o altă locaţie din oraş.

Pentru mai multe informații, persoanele interesate au la dispoziție două numere de telefon: 0258-710.110, 0258-711.111 sau 0753-313.357.

sursa: radioblaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea