Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia a închis, vineri, un fast food

Ziarul Unirea

Publicat

în

In urma verificărilor în teren efectuate, vineri, 6 noiembrie, de catre lucratorii Serviciului Politiei locale la unitatile comerciale de alimentatie publica cu privire la respectarea prevederilor O.G. 99/2000, un fast food de pe strada Vasile Goldiș a fost închis deoarece nu deține autorizație pentru alimentație publică.

Unitățile comerciale de alimentație publică verificate sunt:

  1. SC DICARINA SALMARO SRL pentru activitatea desfasurata desfasurata: almentatie publica – fast food in Alba Iulia, str Vasile Goldis, nr 11, bl 30, ap 61 nu detine autorizatie pentru alimentatie publica emisa de Primaria mun. Alba Iulia. Astfel societatea a fost sanctionata potrivit OG 99/2000, art 73, pct. 1 lit. a cu amenda in suma de 400 lei si a fost suspendata activitatea pana la obtinerea autorizatiei.
  1. SC ADO & OVIDIO SRL pentru activitatea desfasurata: bar, prin punctul de lucru din Alba Iulia, b-dul 1 Decembrie 1918, nr 3 – zona garii CFR detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 272/21.08.2015 emisa de Primaria mun. Alba Iulia.
  1. SC ROSU DANIEL STEFAN I.I. pentru activitatea desfasurata: restaurant din Alba Iulia, str Morii, nr 5, ap 2 detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 204/11.06.2014 emisa de Primaria mun. Alba Iulia – restaurantul chinezesc.
  1. P.F.A SIMA CLAUDIU CONSTANTIN pentru activitatea desfasurata: bar din Alba Iulia, str A.I. Cuza detine autorizatia pentru alimentatie publica nr 274/01.10.2015 emisa de Primaria mun. Alba Iulia.

Citește și Miercuri, echipele de control ale Primăriei Alba Iulia au „nimerit” numai firme aflate în legalitate. Toate cele 9 localuri verificate deţin autorizaţii de funcţionare

Citește și Joi, alte 5 localuri publice din Alba Iulia au fost controlate de primărie. Un singur administrator a fost sancționat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea