Primăria Aiud organizează concurs pentru consilier în cadrul Direcției de Asistență Socială. Condiții de participare

DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ A MUNICIPIULUI AIUD organizează la sediul instituției din str. Unirii, nr. 8A, concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată, a următoarelor posturi vacante, funcții publice de execuție de:

  1. consilier, clasa I, grad profesional superior – 1 post, Compartimentul Financiar, Salarizare, Contabilitate, din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud, din subordinea Consiliului Local al municipiului Aiud.

Condiţii de participare la concurs:

– candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de știință – Științe economice;

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani.

  1. consilier, clasa I, grad profesional asistent – 1 post, Compartimentul Resurse Umane, din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud, din subordinea Consiliului Local al municipiului Aiud.

Condiţii de participare la concurs:

– candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în una dintre următoarele ramuri de știință:

– ramura de știință – Științe economice;

– ramura de știință – Științe juridice;

– ramura de știință – Științe administrative – specializarea Administrație publică;

– ramura de știință – Sociologie – specializarea Resurse Umane;

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 1 an.

Condiţiile de desfăşurare a concursului:

            – Proba scrisă: 27.08.2018, ora 11:00 – sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud;

– Interviul: se va susţine într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise;

– Dosarele de concurs se vor depune în perioada 23.07.2018 – 13.08.2018 (inclusiv) la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud şi pe site-ul: www.aiud.ro.

Relații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud, situată în Aiud, str. Unirii, nr. 8A, număr de telefon 0258 862 313  /fax 0258 862 313, e-mail: social@aiud.ro, persoana de contact: Dancea – Stînea Anamaria, consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Resurse Umane, precum și pe site-ul: www.aiud.ro.

Birou Comunicare și Relații Publice

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...