Rămâi conectat

Actualitate

Prețurile la APĂ și canal se vor SCUMPI la Sebeș! Cetățenii sunt nemulțumiți. Ce tarife noi se propun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prețurile la APĂ și canal se vor SCUMPI la Sebeș! Cetățenii sunt nemulțumiți. Ce tarife noi se propun

Astăzi, într-o ședință importantă, Consiliul Local al municipiului Sebeș se va pronunța cu privire la o chestiune sensibilă pentru comunitate – majorarea tarifelor la apă din oraș.

Oamenii din localitate sunt revoltați de această posibilă creștere și își exprimă vehement opoziția față de aceasta. Ei roagă consilierii locali să nu voteze mărirea prețurilor la apa și canal, deoarece consideră că ar afecta greu bugetele familiilor și ar putea duce la dificultăți financiare pentru numeroși locuitori.

De precizat este că, primarul municipiului este la conducerea ADI Apa Alba, organizația responsabilă cu furnizarea serviciilor de apă și canalizare în zonă.

Această situație a stârnit suspiciuni cu privire la transparența și obiectivitatea procesului de luare a deciziilor, generând temeri că majorarea tarifelor ar putea avantaja interesele comerciale ale companiei, în detrimentul nevoilor comunității locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate Impozitul pe veniturile a căror sumă nu a fost identificată se majorează de luni, 1 iulie 2024, de la 16% la 70% Acest nou procent se va aplica deciziilor de impunere emise de organele fiscale începând cu aceeași dată. Așadar, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea