Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Președintele Iohannis l-a întrebat pe Mircea Hava cine rămâne interimar, după ce pleacă la Bruxelles. Ce a răspuns primarul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele Iohannis l-a întrebat vineri, cu ocazia vizitei pe care a făcut-o la Alba Iulia, pe primarul Mircea Hava, cine va rămâne în locul său la conducerea primăriei. Acesta a răspuns că va fi înlocuit de viceprimarul Paul Voicu.

”Domnule preşedinte, ăla care trage, ăla care face, ăla în care am încredere că ştie. Nu pot să las, indiferent ce-or zice cineva… Rămâne până la alegerile la termen şi sper că o să câştige şi atunci. Nu sperăm, vrem”, a spus Hava.

Discuţia a avut loc în timp ce delegaţia prezidenţială se deplasa dinspre Casa de Cultură a Sindicatelor spre Poarta a IV-a unde urma să aibă loc spectacolul Gărzii Cetăţii Alba Iulia. Hava l-a chemat pe Paul Voicu care a venit rapid pentru a fi prezentat preşedintelui.
Primarul Mircea Hava speră că Paul Voicu va fi candidatul PNL şi la alegerile locale din iunie 2020. Prima precizare oficială a preferinţei primarului Mircea Hava a avut loc în ziua alegerilor pentru Parlamentul European.

”Preferatul meu este Paul Voicu. Cu el douăzeci şi ceva de ani ştiu ce poate, ştiu ce mişcă, câteodată ştiu şi ce gândeşte când mă uit la el. Nu confundaţi preferaţii şi oamenii care fac ceva cu slugi. Asta nu înseamnă că celălalt coleg nu este bun, dar el mai are încă de învăţat (…) Am doi viceprimari, amândoi sunt în aceeaşi familie politică, amândoi îmi sunt dragi. Sper să înţeleagă că acesta este lucrul, pentru că e legat de oraş”, a declarat Mircea Hava.

Acesta a completat că viitorului primar îi rămân foarte multe lucruri de făcut la Alba Iulia.

„Este încă foarte mult de lucru. Sunt oameni cu care am construit până acum, chiar dacă nu au fost vioara întâi. Proiecte europene rămân, numai să poată să facă atâtea licitaţii. Deja sunt peste o sută, o sută şi ceva de milioane semnate. Autobuze electrice, anvelopat de blocuri, drumuri, poduri, grădiniţe, poduri nu, că nu avem râu, dar putem să facem un pod şi pe urmă să aşteptăm apa, canalizări”, a mai declarat Mircea Hava.

În ceea ce priveşte alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, care vor avea loc anul viitor, Mircea Hava a spus că se vor face sondaje şi se va alege cel mai bun om.

„În anul acesta o să se decanteze multe lucruri. Normal că Alba Iulia este cel mai important din punctul acesta de vedere în judeţ şi chiar şi într-o economie politică a ţării. Vom alege un candidat aşa cum trebuie, vom face sondaje, vom discuta”, a completat primarul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea