Președintele Iohannis l-a întrebat pe Mircea Hava cine rămâne interimar, după ce pleacă la Bruxelles. Ce a răspuns primarul

Preşedintele Iohannis l-a întrebat vineri, cu ocazia vizitei pe care a făcut-o la Alba Iulia, pe primarul Mircea Hava, cine va rămâne în locul său la conducerea primăriei. Acesta a răspuns că va fi înlocuit de viceprimarul Paul Voicu.

ELIT

”Domnule preşedinte, ăla care trage, ăla care face, ăla în care am încredere că ştie. Nu pot să las, indiferent ce-or zice cineva… Rămâne până la alegerile la termen şi sper că o să câştige şi atunci. Nu sperăm, vrem”, a spus Hava.

Discuţia a avut loc în timp ce delegaţia prezidenţială se deplasa dinspre Casa de Cultură a Sindicatelor spre Poarta a IV-a unde urma să aibă loc spectacolul Gărzii Cetăţii Alba Iulia. Hava l-a chemat pe Paul Voicu care a venit rapid pentru a fi prezentat preşedintelui.
Primarul Mircea Hava speră că Paul Voicu va fi candidatul PNL şi la alegerile locale din iunie 2020. Prima precizare oficială a preferinţei primarului Mircea Hava a avut loc în ziua alegerilor pentru Parlamentul European.

”Preferatul meu este Paul Voicu. Cu el douăzeci şi ceva de ani ştiu ce poate, ştiu ce mişcă, câteodată ştiu şi ce gândeşte când mă uit la el. Nu confundaţi preferaţii şi oamenii care fac ceva cu slugi. Asta nu înseamnă că celălalt coleg nu este bun, dar el mai are încă de învăţat (…) Am doi viceprimari, amândoi sunt în aceeaşi familie politică, amândoi îmi sunt dragi. Sper să înţeleagă că acesta este lucrul, pentru că e legat de oraş”, a declarat Mircea Hava.

Acesta a completat că viitorului primar îi rămân foarte multe lucruri de făcut la Alba Iulia.

„Este încă foarte mult de lucru. Sunt oameni cu care am construit până acum, chiar dacă nu au fost vioara întâi. Proiecte europene rămân, numai să poată să facă atâtea licitaţii. Deja sunt peste o sută, o sută şi ceva de milioane semnate. Autobuze electrice, anvelopat de blocuri, drumuri, poduri, grădiniţe, poduri nu, că nu avem râu, dar putem să facem un pod şi pe urmă să aşteptăm apa, canalizări”, a mai declarat Mircea Hava.

În ceea ce priveşte alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, care vor avea loc anul viitor, Mircea Hava a spus că se vor face sondaje şi se va alege cel mai bun om.

„În anul acesta o să se decanteze multe lucruri. Normal că Alba Iulia este cel mai important din punctul acesta de vedere în judeţ şi chiar şi într-o economie politică a ţării. Vom alege un candidat aşa cum trebuie, vom face sondaje, vom discuta”, a completat primarul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Preferatul 10 iunie 2019 at 15:31

Adevarat graieste, nu poate sa lase … pe cine vrea el ! Trebuie sa castige si alegerile locale ! Pana una alta „preferatul” Paul sa se trateze de nervi si „coruptivita cronica” !

Bărdaș 11 iunie 2019 at 10:25

Primarul nostru de ce se tratează ? Cetățenii care l-au votat au dreptul să fie informați măcar acum după…..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...