Rămâi conectat

Ştirea zilei

Președinta unei secții de votare din Alba, ÎNLOCUITĂ după ce soțul ei a fost confirmat cu Covid-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preşedinta secţiei de vot nr. 426 din satul Glogovăţ, comuna Valea Lungă, a fost înlocuită după ce soţul său, la rândul său preşedinte la o secţie, a fost confirmat cu COVID-19.

Fiind contact direct, s-a luat măsura înlocuirii sale cu locţiitorul secţiei amenajate la şcoala primară din satul Glogovăţ.

Activitatea în secţia de vot nr. 429 din satul Tăuni, comuna Valea Lungă, a fost suspendată duminică, după ce preşedintele secţiei a fost confirmat cu COVID-19.

Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral de Circumscripţie Nr. 1 Alba, în urma depistării pozitive a preşedintelui secţiei de votare din Tăuni, activitatea a fost suspendată 30 de minute, interval de timp în care s-a făcut dezinfecţia secţiei. Preşedintele a fost înlocuit cu locţiitorul.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi făcut testul pentru COVID-19 anterior zilei de duminică, la un laborator privat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea