Rămâi conectat

Ştirea zilei

Președinta unei secții de votare din Alba, ÎNLOCUITĂ după ce soțul ei a fost confirmat cu Covid-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preşedinta secţiei de vot nr. 426 din satul Glogovăţ, comuna Valea Lungă, a fost înlocuită după ce soţul său, la rândul său preşedinte la o secţie, a fost confirmat cu COVID-19.

Fiind contact direct, s-a luat măsura înlocuirii sale cu locţiitorul secţiei amenajate la şcoala primară din satul Glogovăţ.

Activitatea în secţia de vot nr. 429 din satul Tăuni, comuna Valea Lungă, a fost suspendată duminică, după ce preşedintele secţiei a fost confirmat cu COVID-19.

Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral de Circumscripţie Nr. 1 Alba, în urma depistării pozitive a preşedintelui secţiei de votare din Tăuni, activitatea a fost suspendată 30 de minute, interval de timp în care s-a făcut dezinfecţia secţiei. Preşedintele a fost înlocuit cu locţiitorul.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi făcut testul pentru COVID-19 anterior zilei de duminică, la un laborator privat.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare