Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

PREMIERĂ în lume: ChatGPT, acuzat de defăimare, după ce a scris că un primar a luat mită și a făcut închisoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

PREMIERĂ în lume: ChatGPT, acuzat de defăimare, după ce a scris că un primar a luat mită și a făcut închisoare

Un primar regional australian a spus că poate da în judecată OpenAI dacă nu corectează afirmațiile false ale ChatGPT.

Inteligența artificială a spus despre primar că a executat o pedeapsă de închisoare pentru luare de mită, în ceea ce ar fi primul proces pentru defăimare împotriva serviciului de text automatizat, conform TheGuardian.

Brian Hood, care a fost ales primar al orașului Hepburn Shire, la 120 km nord-vest de Melbourne, în noiembrie anul trecut, a devenit îngrijorat de reputația sa când locuitorii i-au spus că ChatGPT l-a numit în mod fals vinovat într-un scandal de mită de la începutul anilor 2000.

Totuși, Hood a fost cel care notificat autoritățile cu privire la darea de mită unor oficiali și nu a fost niciodată acuzat, au spus avocații care îl reprezintă.

Avocații au spus că au trimis o scrisoare de îngrijorare proprietarului ChatGPT, OpenAI, pe 21 martie. OpenAI are la dispoziție 28 de zile pentru a remedia erorile despre clientul lor sau pentru a se confrunta cu un posibil proces pentru defăimare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis vineri, 27 septembrie 2024, o avertizare cod galben de inundații, valabilă în intervalul 28.09.2024 ora 18:00 – 30.09.2024 ora 24:00, pe mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea