Rămâi conectat

Ştirea zilei

Potrivit E.ON Gaz, explozia conductei de gaze se datorează muncitorilor societăţii care făcea lucrări stradale

Bogdan Presecan

Publicat

în

O explozie a unei conducte de gaz situată pe strada Iaşilor, din Alba Iulia, care a a avut loc marţi, 13 martie, la ora 17.40 a ruinat pensiunea Neptun de lângă Gară. Două persoane au fost rănite uşor în urma deflagraţiei. Potrivit E-On Gaz responsabili de acumularea de gaze care a determinat accidentul se face societatea Elis, cea care, în urma unor lucrări de modernizare pe strada Iaşilor, a avariat conducta de gaze, care s-au acumulat ulterior în subsolul Pensiunii Neptun, provocând explozia.

Comunicat E.ON Gaz România : „Explozie provocată de avarierea unei conducte de gaze de către o firmă care executa lucrări stradale

E.ON Gaz Distribuţie a fost anunţată astăzi, 13 martie a.c., în legătură cu avarierea unei conducte de gaze naturale de o către o firmă care executa lucrări de modernizare a străzii Iaşilor din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, fiind totodată solicitată şi intervenţia companiei noastre.

Explozia care a urmat şi care s-a soldat cu pagube materiale la o pensiune din apropiere, nu a putut fi evitată, aceasta producându-se înainte ca echipa companiei sosită imediat la faţa locului să poată interveni.

Conform constatarilor de la locul incidentului avarierea conductei de către firma care executa lucrări stradale a provocat scurgeri de gaze naturale care s-au acumulat în subsolul unei pensiuni din apropiere, cel mai probabil prin canalizare, aceasta fiind cauza exploziei produse.”



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, 17 august, în jurul orei 19.40, în zona km 310 al autostrăzii A1. Citește și: INCENDIU izbucnit la un garaj și o anexă gospodărească în Dârlești, comuna Horea: Au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea