Posturile de conducere din CŞE de la Colegiul Naţional „HCC” din Alba Iulia au fost ocupate

Ultimele posturi de conducere din Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia au fost ocupate joi, 17 octombrie, la prima adunare generală de când Oscar Gal a fost ales în funcţia de preşedinte.

Astfel, în urma voturilor de ieri, acordate de şefii de clase, CŞE al Colegiului Naţional „HCC” are o „armată” de elevi pregătită să apere interesele celor peste 800 de elevi care studiază în liceu.

Noua conducere din CŞE de la „HCC” este:

Preşedinte: Oscar Gal
Prim-vicepreşedinte: Delia Mădălina Molodeţ
Vicepreşedinte: Irina Luca
Secretar: Raluca Macavei
Director pe departamentul de Sport: Muntean Marian
Director pe departamentul de Avocatul Elevului: Cristina Trifan
Director pe departamentul de Cultura: Delia Gligor
Director pe departamentul de Activităţi şcolare şi extraşcolare: Diana Petrariu
Director pe departamentul de Mobilitate formare informare si consiliere: Mihai Comşa

Am ales să candidez pentru postul de secretar al Consiliului Şcolar al Elevilor deoarece vreau să îmi dezvolt spiritul de echipă pe care l-am dobândit până acum, acesta fiind un plus care mă recomandă pentru acest post. Mereu mi-a plăcut să fiu implicată în activităţi extraşcolare, în special cele de voluntariat şi vreau să mă ridic la nivelul aşteptărilor acestui post. Ideile pe care le am vreau sa le implementez prin prisma funcţiei pe care am dobândit-o. Cu ajutorul funcţiei de secretar al Consiliului Şcolar al Elevilor îmi voi dezvolta abilităţile formale, de exemplu scrierea de proiecte”, a declarat Raluca Macovei, noul secretar al CŞE.

Am candidat pe departamentul de Mobilitate, informare, formare şi consiliere deoarece am iniţiativă şi vreau să pun în aplicare cât mai multe proiecte care să încurajeze educaţia si voluntariatul elevilor. Prin ideile de proiecte pe care la am vreau sa îmbunătăţesc relaţia consiliu-elevi, consiliu-profesori, profesori-elevi şi nu în ultimul rând relaţia consiliu-instituţiile publice. Voi implementa, desfăşura şi promova proiectele şi activităţile pe care consiliul le va avea în cadrul liceului nostru”, a spus Mihai Comşa, noul director pe departamentul de Mobilitate formare informare si consiliere.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...