Rămâi conectat

Actualitate

Polițiștii din Alba au făcut curățenie în trafic: amenzi de 224.000 lei și 38 de permise reținute în doar 3 zile

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 26-28.11.2012, poliţiştii rutieri împreună cu cei de ordine publică din judeţul Alba au desfăşurat o acţiune ce a avut drept scop reducerea riscului rutier şi menţinerea climatului de ordine şi linişte publică.

Acţiunea a fost coordonată de Direcţiile Rutieră şi Ordine Publică din Inspectoratul General al Poliţiei Române, fiind folosite toate echipamentele de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pe arterele rutiere ale judeţului şi în principal pe cele care prezintă risc rutier ridicat.

În această perioadă, poliţiştii au aplicat 1.584 de sancţiuni contravenţionale,  în valoare de 224.030 lei, din care 1.541 pentru încălcări ale prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Cele mai multe dintre sancţiunile contravenţionale, (426) au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Au fost reţinute 38 de permise de conducere (23 pentru depăşire neregulamenrată, unu pentru consum de alcool şi 6 pentru neacordare de prioritate), 39 de certificate de înmatriculare şi au fost constatate 14  infracţiuni la regimul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea