Rămâi conectat

Actualitate

Peste 4400 de tablete, oferite de către Patriarhia Română copiilor din medii defavorizate, prin proiectul ”Alege Școala”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 4400 de tablete au fost oferite prin proiectul ”Alege Școala” de către Patriarhia Română, pentru a susține cursurile online în timpul pandemiei COVID-19.

Tabletele au ajuns la elevi din clasele a VIII-a și a XII-a care trăiesc în familii cu posibilități financiare reduse sau care vin din medii defavorizate. Tablete au primit și cadrele didactice, în aceleași condiții.

Proiectul a fost susținut de mai multe eparhii din țară și din străinătate, iar valoarea totală a gadgeturilor a ajuns la 2,66 milioane de lei.

„În contextul pandemiei actuale, Patriarhia Română oferă tablete sau alte dispozitive electronice elevilor (în special, celor de clasa a VIII-a şi a XII-a) şi cadrelor didactice din comunităţile dezavantajate, pentru a se putea conecta la lecţiile on-line şi pentru a continua astfel procesul de predare-învăţare”, se arată într-un comunicat al BOR transmis sâmbătă.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, la coada clasamentului în UE la creșterea economică: Ce spun cifrele Eurostat

Ziarul Unirea

Publicat

în

România, la coada clasamentului în UE la creșterea economică: Ce spun cifrele Eurostat În trimestrul al doilea al anului 2024, economia zonei euro și a Uniunii Europene a crescut ușor față de trimestrul anterior, însă România a avut cea mai modestă performanță economică din blocul comunitar, potrivit Eurostat. Conform datelor, Produsul Intern Brut al celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea