Rămâi conectat

Actualitate

Pensii 2024 | Cum să verificați corectitudinea deciziilor de recalculare. Anunțul șefului Casei Naționale de Pensii

Bera Larisa

Publicat

în

Pensii 2024 | Cum să verificați corectitudinea deciziilor de recalculare. Anunțul șefului Casei Naționale de Pensii

Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, le reamintește pensionarilor să analizeze cu mare atenție toate detaliile din deciziile de recalculare. În caz de erori, aceștia pot solicita o revizuire sau pot depune o contestație oficială.

Citește și: Pensii 2024 | Când vor primi pensionarii deciziile de recalculare a pensiilor

Baciu subliniază importanța verificării corectitudinii numelui, adresei și altor date personale, precum și asigurării că toate perioadele de muncă și contribuțiile sunt corect menționate. De asemenea, pensionarii ar trebui să confirme dacă suma recalculată este conformă cu așteptările și contribuțiile lor.

Dacă pensionarii identifică nereguli sau discrepanțe în suma recalculată, este esențial să contacteze imediat Casa de Pensii. Aceștia pot solicita o revizuire sau pot depune o contestație oficială, după caz.

Daniel Baciu a mai precizat că procesul de distribuire a deciziilor de recalculare va fi securizat. Deciziile vor fi trimise cu confirmare de primire, ceea ce poate cauza un decalaj între momentul expedierii și data la care documentele ajung la pensionari. „Vor exista întârzieri între trimiterea documentelor și primirea lor de către destinatari, deoarece acestea vor fi expediate cu confirmare de primire și vor fi înmânate personal”, a declarat Baciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Rezultate finale Definitivat 2024: Notele după contestații, publicate pe Edu.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate finale Definitivat 2024: Notele după contestații, publicate pe Edu.ro Rezultatele finale ale examenului de Definitivat 2024 au fost publicate marți, 6 august 2024, de Ministerul Educației la ora 10:00. Notele obținute de profesori la acest examen, după rezolvarea contestațiilor, au fost făcute publice atât la centrele de examen, cât și pe definitivat.edu.ro. Rezultate finale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea