Rămâi conectat

Politică Administrație

Patru medici noi la Spitalul Orăşenesc Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Patru medici noi la Spitalul Orăşenesc Cugir.

Începând cu luna februarie, nu mai puţin de patru medici noi s-au alăturat echipei de profesionişti din cadrul Spitalului Orăşenesc Cugir. Sosirea acestora este de bun augur, având în vedere adresabilitatea tot mai crescută către unitatea sanitară.

Trei dintre aceştia au fost medici rezidenţi ai Spitalului Orăşenesc Cugir ocupându-şi astfel postul după finalizarea examenului de rezidenţiat, explică Florin Arion, managerul Spitalului Orășenesc Cugir. Ana-Maria Vidolman, medic specialist oftalmologie, are 29 de ani, este din Bacău şi a terminat Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

În acest fel, programul cabinetului de oftalmologie se extinde, noul medic urmând să-şi desfăşoare activitatea luni şi joi, de la 10.00 la 18.00. Szabadi Zoltan Kudor, medic specialist obstetrică-ginecologie, de 42 ani, din Cluj Napoca, va asigura un program aproape continuu în cadrul cabinetului din Ambulatoriu.

Aşadar, doamnele şi domnişoarele care nu pot din varii motive să beneficieze de consultaţii dimineaţa, îl pot găsi pe domnul doctor Kudor luni, de la 11.30 la 23.30, joi, de la 8.00 la 19.00 şi vineri de la 8.00 la 20.00. Bogdan Ianosi, de 32 ani, din Satu Mare, medic specialist medicină internă, îşi desfăşoară momentan activitatea doar pe linia de gardă, urmând ca din aprilie să activeze în cadrul Ambulatoriului de specialitate.

Cel de-al patrulea medic, care a obţinut calificativul „Admis“ ca urmare a examenului susţinut pentru postul de medic specialist în boli infecţioase, este Ioana Raluca Medrea, în vârstă de 33 de ani, absolventă a Facultăţii de Medicină din Sibiu. Pe lângă suflul nou pe care aceasta îl va aduce în cadrul compartimentului de boli infecţioase, s-a rezolvat şi problema continuităţii activităţii în cadrul compartimentului, în prezent nemaifiind necesară închiderea acestuia pe perioada concediilor.

Orarul medicului Raluca Medrea va fi zilnic de la 8.00 la 11.30 în ambulatoriu şi de la 11.30 la 14.00, pe secţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea