Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Patronii staţiei GPL de la Crevedia scapă de arestul preventiv! Decizia nu este însă definitivă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un magistrat de la Judecătoria Sectorului 5 a respins vineri cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul celor doi patroni ai staţiei GPL din Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, şi a dispus ca aceştia să fie plasaţi în arest la domiciliu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Decizia nu este însă definitivă, iar Parchetul General poate face contestaţie.

„În baza art. 227 alin.2 Cpp rap. la art.202 alin.4 lit.d Cpp cu aplic. art.218 Cpp, respinge propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul de urmărire penală nr. 462/P/2023 şi dispune măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Doldurea Ionuţ-Daniel pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 5 noiembrie 2023, până la 4 decembrie 2023, inclusiv; Stîngă Cosmin-Ionuţ pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi pentru procuror”, se arată în hotărârea instanţei.

Parchetul General solicitase în instanţă prelungirea măsurii arestului preventiv, începând cu data de 5 noiembrie, aducând ca argumente faptul că a fost extinsă urmărirea penală faţă de Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, acuzaţii adăugate celei iniţiale de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea