”PĂRUIALĂ” între mamă și fiică, într-un bloc din Alba Iulia. SCANDALUL s-a încins atât de tare încât au fost chemați jandarmii să le despartă

O ”păruială” între mamă și fiică a izbucnit, duminică, într-un bloc din Alba Iulia. Scandalul s-a încins atât de tare încât nici măcar concubinul mamei, prezent la dispută, nu a avut curaj să le despartă și a chemat în ajutor jandarmii.

”Concubinul unei doamne a solicitat intervenția forțelor de ordine pentru a calma disputa iscată între aceasta și fiica ei.

Cum s-a încheiat o discuție mai aprinsă între o mamă și fiica acesteia? prin intervenția jandarmilor. S-a întâmplat sâmbătă în jurul orei 14:00, în Alba Iulia când cele două femei nu au ținut cont de locatarii din bloc și de faptul că ora aceea este prevăzută ca fiind oră de odihnă. Acestea și-au strigat nemulțumirile una față de cealaltă, iar concubinul doamnei a fost nevoit să ceară intervenția forțelor de ordine pentru a calma situația. Fiica în vârstă de 23 de ani a fost sancționată contravențional cu amendă de 200 de lei iar mama acesteia cu avertisment.

Potrivit Legii cu nr. 61/1991, orele de liniște se află în intervalul 22:00-08:00 și între 13:00 și 14:00 și constituie contravenție tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IJJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...