Rămâi conectat

Politică Administrație

Partidul Alianța Noastră România și-a lansat, sâmbătă, 5 noiembrie, candidații la alegerile parlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 5 noiembrie 2016, delegația Partidului Alianța Noastră România, filiala Alba, condusă de președintele Filialei, Hațegan Marius Adrian – candidatul pe locul 1 la Camera Deputaților în Circumscripția numărul 1 – a fost prezentă la lansarea candidatilor Partidului de la Sinaia.

hategan-prnIn deschidere presedintele ANR, Marian Munteanu, a salutat candidatii si delegatii prezenti si a transmis totodata felicitari tuturor celor prezenti pentru reusita lor de a avea liste complete intr-un timp foarte scurt la nivel national pentru parlamentarele din decembrie 2016 avand in vedere ca Partidul a infiintat in vara acestui an. Invitatii speciali de la lansarea candidatilor ANR au fost: jurnalistul Sorin Rosca Stănescu si Presedintele Partidului Național Țărănesc – Creștin Democrat – Aurelian Pavelescu. Mesajul

Presedintelui Partidului PNŢ-CD a fost foarte clar: „Toate filialele din tara ale partidului vor sustine in alegerile din 11 decembrie 2016 Alianta Noastra România”.

Alaturi de Presedintele filialei Alba, Hațegan Marius Adrian, a fost prezent si militantul anti-comunist prezent in Piata Universitatii 1990, Andrei Dârlău, teolog si scriitor, semnatar al Punctului 8 de la Timișoara si membrul marcant al Platformei Unioniste ”Acțiunea 2012”, care militează pentru unirea Basarabiei cu România, candidatul ANR la Senat în județul Alba.

Hațegan Marius Adrian – președintele Partidului Alianța Noastră România Filiala Alba și candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 în Circumscripția electorală nr. 1 Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP Ministerul Apărării Naționale, Unitatea Militară 01829 București, urmărește să achiziționeze mobilier în sălile de clasă ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”. Licitația de peste 800.000 de lei a fost publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea