Parcul Industrial Cugir se împrumută la bancă cu 800.000 lei pentru modernizarea unei hale pe trei nivele

Parcul Industrial Cugir (PIC), al cărui acționar majoritar este Consiliul Județean Alba a primit aprobarea consilierilor județeni de a contracta un împrumut bancar în valoare de 800.000 de lei pentru dezvoltarea platformei cu lucrarea „Modernizare Hala 3 nivele”.

 

Parcul Industrial CugirConsiliul Județean Alba garantează creditul ce urmează să fie contractat de la Banca Comercială Română SA.

 

“Sursele de finanţare pentru acest obiectiv sunt resurse proprii şi credite bancare. Pentru acordarea acestui credit banca a solicitat garantarea acestuia cu un imobil. Imobilul propus pentru garantarea creditului este obiectivul OB 121, situat în Cugir, str. Victoriei, nr.8A, judeţul Alba, Sediu administrativ al societăţii administrator, proprietate privată a judeţului Alba. Precizam ca valoarea obiectivului din contabilitatea societăţii este suficiena pentru o garanţie de 120% din valoarea creditului. Având în vedere cele expuse, propunem Consiliului Judeţean Alba aprobarea garantării”, se arată într-o adresă transmisă de directorul PIC, Nicolae Emil Muntean către Consiliul Județean Alba.

 

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...