Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

(P) DE CE VOTEZ UN INDEPENDENT

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

murgasanuAm să votez un candidat independent pentru că sunt sătul de minciunile politice, minciunile oamenilor înregimentați politic, oameni care au fugit dintr-un partid în altul în căutarea unui loc mai cald și a unui ciolan mai mare pentru ei. Știu și sunt sigur că el, candidatul înregimentat politic, ajuns în fruntea bucatelor, va uita de mine și de tine, de cei care l-am votat și-am crezut de fiecare dată în promisiunile lui mincinoase.

Va uita de noi chiar înainte de-a introduce în urnă buletinul de vot cu adeziunea noastră pentru el, candidatul politic numit de partidul său la fel de mincinos ca și el. Am să votez un candidat independent pentru că în cel politic nu mai am încredere, mi-a zădărnicit-o în toți anii care-au trecut din ‘89 încoace, ani în care tot românul de bun simț a sperat că va fi mai bine în țara asta ciopârțită, furată și vândută pe bucăți de către “oamenii politici” care din patru în patru ani își aduc aminte de noi, masă de votanți sau turmă de oi, cum ne consideră ei.

El, candidatul politic ajuns în capul mesei, va mânca mai mult decât poate, își va înfunda buzunarele tot mai multe, mai largi și adânci, va aduna și ultimele firimituri de la festinul din fiecare zi a celor patru ani pentru care noi l-am votat. Se va deda la josnicii pentru el și partidul său, pentru cei mari de la putere, pentru toate lichelele și trepădușii de sub umbrela partidului care l-a pus în față.

Am să votez un candidat independent, nu pe cel al vreunui partid, pentru că politicianul român de astăzi și dintotdeauna e lacom până la nesimțire și josnic până la dezumanizare, desconsiderându-și alegătorul, pe mine și pe tine care citești aceste rânduri. Am să votez un candidat independent!

VOTEZ MIRCEA TRIFU! Nicu MURGĂȘANU

Mircea Marian Trifu-Publicitate electorala
La comanda Trifu Marian Mircea
Operator economic: SC Unirea Pres SRL
Codul unic de identificare 24160366

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Scandalul cadastrării sistematice de la Lupșa ajunge la ÎCCJ: Trei instituții și firma care a derulat contractul au contestat încheierea prin care a fost suspendat procesul verbal de acceptanță din 2022

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul cadastrării sistematice de la Lupșa ajunge la ÎCCJ: Trei instituții și firma care a derulat contractul au contestat încheierea prin care a fost suspendat procesul verbal de acceptanță din 2022 Agenția Națională de Cadastru și Proprietate Imobiliară, Primăria Lupșa, Cupru Min SA Abrud și firma Total Business Land SRL au contestat încheierea Curții de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea