Rămâi conectat

Ştirea zilei

Oraşul Câmpeni are un sediu nou al Judecătoriei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Demersurile pentru construcţia unui nou sediu al Judecătoriei în oraşul Câmpeni au fost făcute încă din anul 2000, dar din lipsă de comunicare şi orgolii personale aceste demersuri au fost suspendate, existând la un moment dat riscul ca Judecătoria din Câmpeni să fie mutată în alt oraş. Primarul oraşului Câmpeni, Ioan Călin Andreş, a insistat ca noul sediu să rămână pe locul vechii Judecătorii după demolarea acesteia. Astfel s-au eliberat autorizaţiile de demolare nr. 1/04.03.2009 şi de construire nr. 14/09.07.2009, iar prin Hotărârea de Consiliu Local 15/14.02.2007 şi la propunerea primarului oraşului Câmpeni, Ioan Călin Andreş s-a dat în administrare Ministerului Justiţiei o suprafaţă de 466 mp, în vederea construirii noului sediu al Judecătoriei. Lucrările au fost încheiate la începutul acestei luni, iar în data de 23 mai 2011, la Câmpeni s-au desfăşurat primele înfăţişări în noul sediu al Judecătoriei, investiţia totală ridicându-se la peste 10.000.000 lei (100 de miliarde lei vechi).
Dacă unii „lideri de opinie locali” se mândresc cu ceea ce a fost acum ceva timp şi cu cât s-a realizat în trecut, acum putem spune că şi prezentul se ridică la nivelul predecesorilor noştri şi chiar mai mult.
Pentru dl. primar Ioan Călin Andreş păstrarea în localitate a Judecătoriei Câmpeni a reprezentat o prioritate de-a lungul celor două mandate în fruntea administraţiei locale a oraşului Câmpeni. „Este foarte important că această instituţie va funcţiona în Câmpeni şi nu în alte oraşe din Apuseni. Am militat ca şi alte instituţii să-şi aibă sediul în Câmpeni, cum ar fi APIA – cel mai mare centru de acest gen din ţară, Garda de Pompieri, Jandarmeria şi am putea continua cu multe alte exemple, asta pentru că oraşul nostru este considerat încă de pe vremuri – Capitala Ţării Moţilor”. Noul sediu al instituţiei a fost finalizat în primăvara lui 2011, iar câmpănarii şi nu în ultimul rând moţii, pot veni la această instituţie pentru a-şi apăra drepturile şi interesele – a declarat Ioan Călin Andreş, primarul oraşului. (G.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș”, cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Vor să studieze mai departe la HCC Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș”, cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Vor să studieze mai departe la HCC Alba Iulia Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș” se numără printre cei 24 de absolvenți cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Toți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea