Rămâi conectat

Ştirea zilei

Opt pacienți confirmați cu COVID-19, tratați la SJU Alba Iulia. Alte 13 cazuri suspecte se află internate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia acordă îngrijiri de specialitate, în prezent, la opt pacienți confirmați cu COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

Toți pacienții confirmați sunt internați în cadrul secției de boli infecțioase, iar starea lor de sănătate este, în prezent, relativ bună. Compartimentul dermatovenerologie din cadrul secției de boli infecțioase a fost pregătit pentru a primi alte posibile cazuri de COVID-19.

În cadrul SJU Alba Iulia mai sunt internate 13 cazuri suspecte (izolate, fiecare singur într-un salon) a căror probe biologice recoltate sunt în lucru.

Transmitem locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe toate măsurile impuse de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor și combaterea pandemiei.

Având în vedere că astăzi, 7 aprilie, s-a sărbătorit Ziua Mondială a Sănătății, SJU Alba Iulia transmite gânduri nobile și nespusă prețuire tuturor cadrelor medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Radu Valahu vs 1000 cai putere, la Truck Tuning Art 2024: A doborât un nou record prin tractarea prin forța brațelor a 2 capete tractor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Radu Valahu vs 1000 cai putere, la Truck Tuning Art 2024: A doborât un nou record prin tractarea prin forța brațelor a 2 capete tractor Radu Valahu vs 1000 cai putere, la Truck Tuning Art 2024. Cel mai puternic om din România a doborât duminică, în ultima zi de festival, un nou record prin tractarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea