Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE/OPERAȚIUNE de căutare a unei fete de 18 ani, cu tulburări psihice, pierdută în zona Decea. Participă jandarmi și pompieri

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii și pompierii caută o fată de 18 ani, cu tulburări psihice, care s-a pierdut în zona Decea

Detașamentul de Pompieri Aiud intervine pentru căutarea unei persoana de sex feminin, 18 ani, cu tulburări psihice, pierdută in zona Decea.

Se intervine cu: 1 autospecială de primă interventie a Comandantului și 1 autospeciala SMURD B2 cu 8 subofiteri și 1 voluntar.

In actiunea de cautare-salvare sunt implicate si efective ale politiei si jandarmeriei.

UPDATE: Persoana cautata a fost gasita si este evaluata de echipajul SMURD. Nu se cunosc alte detalii privind situatia creată.

UPDATE 2: La data de 18 iulie 2019, în jurul orei 17,38 polițiștii din Aiud au fost sesizați prin 112 de catre o femeie cu privire la faptul in timp ce se deplasa cu un autoturism in directia Aiud – Cluj, pe raza localității Decea, fiica ei, in varsta de 18 ani, care sufera de depresie a coborât din autoturism si a fugit intr-un lan de porumb. Tanara s fost găsită si i se acordă îngrijiri de specialitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea