Rămâi conectat

Sport

Olimpia a învins în derby-ul aiudean! *Metalul Aiud trimisă spre Liga a V-a de rivala din oraş!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Olimpia Aiud n-a avut milă de disperarea concitadinilor de la Metalul şi a câştigat derby-ul Aiudului, meci contând pentru etapa a 29-a a Ligii a IV-a, scor 3-1 (2-1), goluri realizate de Val. Drăgan (5), Felindean (29), Horvat (90+3), respectiv Birk (28).

Ne-am apărat corect şansele, iar Olimpia a jucat numai pe teren. Îmi pare rău de Metalul, că au ajuns acolo, dar sunt convins că nu va retrograda nicio formaţie. Ulciorul nu merge de multe ori la apă, s-a întors roata… Astfel au ajuns şi cei de la Metalul în situaţia noastră de anul trecut, când nu ne-am simţit deloc bine”, a declarat Ioan Demeter, preşedintele secţiei de fotbal a Olimpiei Aiud

„Olimpienii” au jucat pentru o primă suplimentată (3000 lei) şi au bătut rivala Metalul după 4 ani (2009 precedentul succes) şi 6 jocuri directe în care nu au câştigat. Metalul este „lanterna roşie” a actualei ediţii, iar echipa lui Ioan Demeter n-a uitat că în ediţia trecută s-a aflat într-o situaţie similară, iar Metalul a învins-o.

Aceasta ne e valoarea la momentul actual. A câştigat echipa mai bună, care a fost Olimpia, îi felicit pentru modul fair play cum s-au comportat. Metalul este ultima din pricina tuturor celor petrecute în acest an la nivelul acestei echipe de tradiţie. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe suporteri şi pe aiudeni”, a replicat Radu Andone, antrenorul Metalului, aflat în postura de oaspete pe arena proprie.

Pentru a nu retrograda ruşinos în Liga a V-a, echipa lui Radu Andone este obligată să învingă în ultima rundă pe CS Ocna Mureş şi să aştepte promovarea echipei CSO Cugir în Liga a 3-a. Metalul are acum 22 de puncte, Energia Săsciori 25, dar rezultate directe favorabile (1-2 şi 3-0). Inter Ciugud trebuie să scoată o remiză acasă cu Cuprirom pentru a intra deja în vacanţă

Programul rundei a 29-a: *sâmbătă, 1 iunie, ora 18.00: Sportul Sebeş – FC Cugir (2-1), CS Ocna Mureş – Arena Alba Iulia (2-0), CSO Cugir – Energia Săsciori (3-1); *duminică, 2 iunie, ora 11.30: Performanţa Alba Iulia – Rapid Teiuş (1-0); ora 17.00: Inter Ciugud – Cuprirom Abrud (0-6); ora 18.00: Dalia Sport Daia Română – Viitorul Sântimbru (2-1).

FOTO: Adrian TOMA, Aiud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea