Rămâi conectat

Ştirea zilei

OFICIAL| Autobuzele electrice din proprietatea Primăriei Alba Iulia au fost preluate de operatorul de transport public!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autobuzele electrice din proprietatea Primăriei Alba Iulia au fost preluate de operatorul de transport public!

Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, a anunțat că operatorul de transport public a preluat astăzi cele 12 autobuze electrice aflate în proprietatea primăriei.

Chiar dacă predarea acestora a fost întârziată, Gabriel Pleșa și albaiulienii care folosesc transportul în comun se bucură că operatorul a reușit să instaleze stațiile de încărcare, pentru ca aceste autobuze nepoluante să poată circula și să înlocuiască cele uzate fizic și moral.

În următoarea săptămână, cele 12 autobuze electrice se vor alătura primului autobuz electric aflat deja în circulație pe străzile orașului. Primarul Pleșa afirmă că albaiulienii merită un transport în comun modern, accesibil, sigur și rapid, iar pentru a satisface aceste nevoi, primăria a semnat contracte de finanțare pentru încă patru proiecte. Acestea includ achiziționarea de autobuze și microbuze electrice, stații de așteptare inteligente și sisteme de ticketing moderne.

Împreună cu benzile dedicate autobuzelor de pe proiectele de mobilitate urbană aflate deja în execuție, aceste măsuri speră să încurajeze utilizarea la scară cât mai largă a transportului public, pentru a reduce poluarea în oraș. Gabriel Pleșa a subliniat că este important să trăim într-un oraș mai puțin poluat și că este datoria tuturor să facem schimbări pentru a proteja mediul înconjurător.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea