Rămâi conectat

Sport

Ocnamureșeanul Florian Bartha, vicecampion național cu LAPI Dej | Voleibalistul din Ocna Mureș, cel mai bun centru al turneului final de la București

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleibalistul Florian Bartha, originar din Ocna Mureș, a devenit recent vicecampion național cu LAPI Dej, echipa unde s-a transferat în urmă cu patru ani. Prestațiile acestuia din turneul final, fiind considerat MVP-ul competiției, i-au adus acestuia diploma și distincția celui mai bun centru al competiției, Bartha fiind remarcat de specialiști. “Florian Bartha este un centru pur sânge, un jucător cum nu am mai văzut în România de 20 de ani. Un jucător pe care Federația Romană de Volei ar trebui sa-l promoveze și să-l susțină”, a precizat fostul mare international Sorin Macavei, citat de site-ul Clubului Sportiv Ocna Mureș.

Noua deținătoare a titlului este CTF Mihai I, care a învins în finala națională, cu scorul de 3-1, pe LAPI Dej, singurul set pierdut de noii campioni în acest an. Medaliile de bronz au fost obținute de LPS Suceava, care a învins cu scorul de 3-1 pe Dinamo. Practic, conjudețeanul nostru a încercat de unul singur să învingă în disputa pentru aur pe CTF Mihai I Bucuresti (echipa care a reușit să adune în componență, cele mai importante nume ale voleiului românesc la nivel de juniori).

Ocnamureșeanul este un jucător de mare perspectivă, component de bază al naționalei României, un voleibalist extrem de promițător și apreciat de apropiații sportului de lângă fileu. Florian Bela Bartha va împlini 18 ani în 19 octombrie și are o înălțime de 2.01 metri, anunțându-se o mare speranță a voleiului masculin autohton.

*La Ocna Mureș se cresc campioni

Ocna Mureș se mândrește cu produsele voleibalistice ajunse în vârful sportului de lângă fileu autohton, în finala națională la junioare, duelându-se tatăl și fiica, aflați în tabere adverse. În cauză au fost Adrian Radu, antrenor la Dinamo și fiica acestuia, Marisa Radu, titulară la Agroland Timișoara, învingător fiind părintele, Dinamo impunându-se cu 3-1 în finala cu Agroland Timișoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea