Rămâi conectat

Actualitate

O femeie din Apuseni a rămas fără smartphone-ul de două mii de lei, în timp ce se afla într-un bar din Baia de Arieş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţişti din cadrul Poliţia oraşului Baia de Arieş au fost sesizaţi, ieri de către o femeie din comuna Lupşa, judeţul Alba, despre faptul că în ziua de 26 februarie, în jurul orei 1400, în timp ce se afla într-un local din oraşul Baia de Arieş, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil în valoare de 2.000 lei.

Potrivit IPJ Alba, “în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş a fost identificat principalul suspect de comiterea faptei, în persoana unui minor de 17 ani,  din oraşul Baia de Arieş. Telefonul mobil sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În continuare se efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. 1 din Codul Penal.” 

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea