Rămâi conectat

Ştirea zilei

Nu-i ușoară viața la țară: Un bărbat din Alba s-a trezit cu o furcă în cap după ce vacile sale s-au apropiat de curtea unui vecin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nu-i ușoară viața la țară: Un bărbat din Alba s-a trezit cu o furcă în cap după ce vacile sale s-au apropiat de curtea unui vecin

Un bărbat din Alba a a fost condamnat la plata unei amenzi penale în cuantum de 1.800 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În actul de sesizare, s-a reţinut, că la data de 05.06.2020 orele 7.30, persoana vătămată se afla cu o cireadă de aproximativ 70 de vaci, pe o pășune în apropierea grădinilor situate în partea din spate a imobilelor din zonă.

La un moment dat câteva bovine s-au desprins de cireadă și au intrat în șanțul din fața gardului ce împrejmuiește grădina imobilului aparținând inculpatului.

Fiind nemulțumit că bovinele s-au apropiat prea mult de gardul proprietății sale, inculpatul a lovit animalele cu o furcă, încercând să le îndepărteze.

În acest context, inculpatul i-a adresat persoanei vătămate cuvinte jignitoare și i-a aplicat o lovitură cu furca, în partea stângă a capului.

Persoana vătămată a fost lovită cu partea metalică laterală a furcii, agresiunea nefiind realizată prin împungere.

Din certificatul medico – legal a rezultat că persoana vătămată prezintă o leziune ce s-a putut produce la data de 05.06.2020 prin lovire cu corp dur şi necesită pentru vindecare un număr de 3–4 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul a arătat că nu recunoaşte fapta şi nu solicită ca judecata sa aibă loc conform procedurii simplificate.

Hotărârea poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea