Rămâi conectat

Ştirea zilei

Nu a avut NOROC! Un fost angajat al unor săli de jocuri (de noroc), trimis în judecată pentru delapidare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fost angajat al unor săli de noroc din Sebeş, trimis în judecată pentru delapidare!

Un tânăr din Sebeş, fost angajat al unor localuri în care funcţionează jocuri de noroc, a fost trimis în judecată pentru delapidare, după ce şi-ar fi însuşit încasările.

Prejudiciul cauzat prin faptele sale se ridică la peste 60.000 de lei. Polițiștii au documentat activitatea infracțională a acestuia începând cu luna martie, când s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului în vârstă de 22 de ani.

În 26 iunie 2019, la Judecătoria Sebeș a fost înregistrat dosarul penal cu obiectul ”delapidarea”, în care inculpatul C. Ovidiu va fi judecat.

Potrivit anchetatorilor, în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2018, în timp ce a fost angajat, pe rând, la patru localuri publice din Sebeş, în care funcţionează şi servicii de jocuri de noroc, şi-ar fi însuşit, pe nedrept, suma de 60.982 de lei, pe care ar fi folosit-o în interes personal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea