Rămâi conectat

Curier Județean

„Ninja” de Ighiu, reținut de polițiștii din Alba. A intrat peste un vecin în casă şi l-a ameninţat cu sabia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au reţinut pe un bărbat din comuna Ighiu care l-a ameninţat şi agresat pe un concetăţean

Potrivit IPJ Alba, “în seara zilei de 9 august a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 52 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, cu privire la faptul că un bărbat din aceeaşi comună, a pătruns fără drept, în locuinţa sa şi l-a ameninţat cu moartea.

 

Poliţiştii l-au identificat pe B.A.F., de 28 de ani, din comuna Ighiu, care, în jurul orelor 21.00, fiind sub influenţa alcoolului, s-a dus acasă la reclamant pentru a avea nişte discuţii cu fiul acestuia împrejurare în care s-a creat un conflict spontan.

 

Ulterior, B.A.F. a părăsit locuinţa reclamantului însă la scurt timp s-a întors, având asupra sa o sabie cu care a încercat să-l lovească. Totodată l-a ameninţat şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul în abdomen, provocându-i leziuni superficiale.

 

Poliţiştii au întocmit pe numele lui B.A.F., dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi lovire sau alte violenţe şi l-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 august, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea