Rămâi conectat

Sport

Nicolae Stanciu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „În viața asta, toată mândria e doar România!”

Bera Larisa

Publicat

în

Nicolae Stanciu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „În viața asta, toată mândria e doar România!”

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare, după ce România a scris istorie la Frankfurt cu remiza istorică împotriva Slovaciei, scor 1-1. Echipa națională s-a calificat astfel în optimile de finală ale Campionatului European pentru a doua oară în istoria sa.

Citește și: România – Olanda în optimi la Euro 2024: Când va fi meciul

„Să nu uiți niciodată de unde ai plecat, dar să știi întotdeauna unde îți dorești să ajungi. Să conștientizezi unde ești în prezent și să fii întotdeauna sincer cu tine însuți. Să nu-ți pierzi încrederea nici chiar atunci când zbuciumul interior ajunge să te macine iar lumea din jur pare un haos de neînțeles.

Fii curat la interior, exteriorul va străluci odată cu frumusețea venită din liniștea emanată. Rămâi un clasic prin atitudinea vechilor timpuri, când principiile și onoarea nu se pierdeau la prima oportunitate de câștig avută.

Vei stârni respect și admirație printre cei care nu au uitat să rămână umani în primul rând. Sunt mândru să fiu coechipierul fraților mei. Sunt mândru să lupt pentru românii care împreună sunt numărul 1! În viața asta, toată mândria e doar România!” a declarat Nicolae Stanciu pe rețelele de socializare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea