Rămâi conectat

Sport

Nicolae Stanciu aşteaptă să devină liber de contract şi apoi să semneze cu Dinamo

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    În septembrie, Adrian Porumboiu a achitat 200.000 de euro către firma de impresariat a lui Florin Manea, care avea obligaţia să-l aducă liber pe mijlocaşul Nicolae Stanciu de la Alba Iulia. După 45 de zile, valabilitatea legitimării provizorii la Vaslui a expirat, astfel că fotbalistul de 18 ani a depus memoriu, amânat pentru luna ianuarie 2012, la Comisia de Soluţionare a Litigiilor pentru a scăpa de angajamentul cu moldovenii, ca să poată semna apoi pe 5 sezoane cu Dinamo. „Momentan aştept să văd ce hotărâre se va da la memoriul pe care l-am depus pentru a rupe acordul cu Vasluiul.  Îmi doresc foarte mult să ajung în «Ştefan cel Mare», eu doar acolo vreau să merg, să fie clar! La 18 ani, un asemenea pas ar însemna enorm pentru mine. Dinamo e o rampă de lansare pentru orice tînăr jucător, ar fi frumos să joc şi eu acolo. Dacă nu se va putea… o să aştept ca Vasluiul să poată face oficial transferuri”, a apreciat fostul jucător al Unirii.
l”Aştept să fiu contactat de Unirea”, a spus Biţiş
Mijlocaşul Alin Biţiş aşteaptă să-şi rezilieze contractul cu Gaz Metan CFR Severin şi spune că este deschis unei eventuale propuneri de la Alba Iulia. „Nu spun «nu» din start, dar trebuie să fiu contactat de cineva de la club. Deocamdată n-am vorbit cu nimeni de la Unirea, dar aştept să discutăm concret. Bănuiesc că antrenorul Stelian Gherman mă cunoaşte şi-mi ştie calităţile fotbalistice. Sincer dacă ar fi să evoluez în eşalonul secund, mi-aş dori o echipă care să-şi propună performanţă”, a declarat mijlocaşul orădean în vârstă de 30 de ani, ce a mai evoluat la Mureşul Deva şi FCM Tg Mureş.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea