Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Nicolae-Gheorghe Mera, noul subprefect de Alba, numit în locul Monicăi Popescu, de la ALDE

Adela Spătar

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Conform hotărârii nr. 23 luate în cadrul ședinței de Guvern de astăzi, noul subprefect de Alba este Mera Nicolae-Gheorghe.

Mera Nicolae-Gheorghe este noul subprefect de Alba, numit în ședința de luni a Guvernului. Acesta a fost numit în locul Monicăi Popescu, care a fost numită subprefect în anul 2017, din partea ALDE, formațiune politică restrasă recent de la guvernare. Anterior numirii în funcția de subprefect, Mera Nicolae-Gheorghe a fost consilier juridic în cadrul Instituției Prefectului Alba.

PSD a anunțat recent demiterea din funcțiile deținute a membrilor ALDE. Formațiunea politică ce  a susținut-o pe Monica Popescu în funcția de subprefect de Alba până în prezent s-a retras de la guvernare.

Hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Alba de către domnul Mera Nicolae Gheorghe, a fost luată astăzi, în ședința Guvernului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii Noaptea Cercetătorilor Europeni se organiează anul acesta în 400 de orașe din 25 de țări europene, printre care și Alba Iulia. Vineri, 27 septembrie 2024, participanții la eveniment se pot bucura de lumea fascinantă a științei prin experimente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea