Rămâi conectat

Ştirea zilei

Născuți de ZIUA NAȚIONALĂ: Două fetițe și un băiețel s-au născut la SJU Alba Iulia ASTĂZI, de 1 Decembrie

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Născuți de ZIUA NAȚIONALĂ: Două fetițe și un băiețel s-au născut la SJU Alba Iulia ASTĂZI, de 1 Decembrie

Astăzi, 1 decembrie 2021, zi de mare sărbătoare pentru românii de pretutindeni, a devenit de asemenea și ziua în care mai multe familii din Alba au devenit mai fericite și mai numeroase, prin aducerea pe lume a trei copilași sănătoși.

Astfel, potrivit informațiilor puse la dispoziție de Spitalul Județean Alba Iulia, este vorba despre două fetițe și un băiețel, care s-au născut în cursul zilei de astăzi.

Reprezentanții instituției medicale au transmis, pentru ziarulunirea.ro, că una dintre fetițe s-a născut prematur, la 35 de săptămâni, dar starea sa de sănătate este una bună, ea cântărind și 2,17 kg. De asemenea, cealaltă fetiță care s-a născut în această minunată zi de sărbătoare a cântărit 3,3 kg la naștere, conform responsabililor.

CITEȘTE ȘI: Marea Unire de la 1918, pagina sublimă a istoriei românești. CRONOLOGIE

Un al treilea miracol s-a petrecut la ora 03:00, în cursul acestei dimineți, când un băiețel sănătos, de 3 kilograme, s-a alăturat unei alte familii din Alba.

Ziua Națională a României a devenit astfel cea mai fericită zi din viața familiilor acestora, opilașii venind pe lume într-un moment de mare fast și de sărbătoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea