Rămâi conectat

Ştirea zilei

Motociclist din tată-n fiu după accidentul în care un tânăr de 26 de ani din Alba și-a pierdut viața: „Mare atenție. Viteza ucide!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motociclist din tată-n fiu după accidentul în care un tânăr de 26 de ani din Alba și-a pierdut viața: „Mare atenție. Viteza ucide!”

După ce, în urmă cu două zile, un tânăr în vârstă de doar 26 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident teribil de motocicletă, Alexandru Gidali, un vechi motociclist din Alba a transmis câteva sfaturi celor care sunt pasionați de viața în șa.

„Dragii mei prieteni, în urmă cu două zile, Robert, un tânăr de 26 de ani, fiul unui prieten și nepotul părinților acestuia, s-a stins într-un banal accident de motocicletă! Drum lin Robert în drumul tău printre stele! Să-ți fie amintirea în veci binecuvântată! AMIN!

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL în județul Alba: Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia s-a stins din viață după ce s-a răsturnat cu motocicleta

Ca fost motociclist și fiu de motociclist și tată de motociclist, îmi permit să vă dau câteva sfaturi legate de motociclete, mai ales în înnebunitoarea circulație de azi .

1. Este de preferat o motocicletă mai grea ,este mai stabilă în raport cu jucăușele motoare mai mici și mai ușoare !
2. Mare atenție la starea carosabilului și la viteză ! VITEZA UCIDE !
3. Mare atenție la modul în care vă ajutați nepoții sau copiii să ajungă posesori de motoare ! Nu vă zgârciți la învestiția în echipamentul de protecție specific folosirii motocicletelor !
4. Uneori o mașinuță de carton presat dar pe patru roți asigură o protecție mărită la accidente, vânt sau ploi!

CITEȘTE ȘI: Cine este tânărul din Alba Iulia care a DECEDAT în accidentul tragic de motocicletă de pe DN7, în zona Blandiana

În încheiere vă amintesc de bunul meu prieten și coleg de facultate, inginerul Răzvan Irimescu din Timișoara, fie-i amintirea în veci binecuvântată, fiind solicitat să-și ajute unul dintre băieți care dorea să-și cumpere o motocicletă de 1000 de cmc și cu mai multe zeci de cai-putere, după o serioasă chibzuință i-a spus fiului său ….Prefer să-ți cumpăr un pistol, e mai igienic și mai rapid și fără dureri dacă vrei sâ-ți iei viața !…………..

Pe la sfârșitul anilor cincizeci , ani în care tatăl meu era angrenat în spectaculoasele curse de circuit-viteză , cu motociclete solo sau ataș, organizate de celebrul Club de motociclism Progresul din Alba -Iulia , a fost atenționat de buna mea mamă în felul următor – Bărbate ,nu uita că tu ai de crescut un copil și de îngrijit o soție ! Dacă nu te lași de motociclsm eu bag la divorț ! ….

Măsura a fost eficientă și, după vreo douăzeci de ani a fost experimentată și asupra mea cu succes (diferența era că eu aveam deja doi copii). Să aveți un final de săptămână plăcut și cu cât mai puține emoții și accidente!”, a scris Alexandru Gidali pe Facebook.

Citește și: Ultimul VIDEO postat de Robert, băiatul de 26 de ani din Alba Iulia care a MURIT într-un accident de motocicletă pe DN7, în zona Șibot

Reamintim că tânărul și-a pierdut viața după ce, potrivit informațiilor puse la dispoziție de IPJ Alba, s-a răsturnat cu motocicleta pe DN7, în zona podului de la Șibot. Salvatorii veniți la fața locului nu au reușit să îl resusciteze la viață, în ciuda eforturilor susținute, declarând decesul tânărului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe cablu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea