Rămâi conectat

Ştirea zilei

Motociclist accidentat mortal între Sebeș și Petrești, în drum spre Transalpina. Tânărul era din Sebeș și avea 24 de ani

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ioan Mihaiu facebookUn motociclist a fost accidentat grav astăzi, în jurul orei 9.40, în timp ce se deplasa înspre Transalpina, pe DN 67C, între Sebeș și Petrești.

Coliziunea s-a petrecut între motociclist și un autoturism din cauza neacordării de prioritate.

Victima a fost transportată de urgență, în stare foarte gravă, la spitalul din Sebeș.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în urma leziunilor suferite, motociclistul, M.Ioan, de 24 de ani din municipiul Sebeş, a decedat la spital. Coliziunea de pe strada Dorin Pavel din Sebeş, ce avea să îi fie fatală tânărului, s-a petrecut din vina conducătorului autoturismului, U.G., de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia, care nu s-a asigurat și a virat brusc stânga, ieșind astfel în fața motocicletei care se afla în depășire regulamentară pe banda stângă.

Numele tânărului mort nevinovat în urma accidentului rutier este Ioan Mihaiu, iar familia și prietenii acestuia se află în stare de șoc după aflarea tragicei vești.

Din raportul IPJ Alba reiese că “la ora 09,40 Politia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeş a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la fata locului a constatat că U.G., de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de M.I., un tânăr de 24 de ani din municipiul Sebeş, care era angajat în depăşirea autoturismului.

În urma accidentului motociclistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.”

sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea