Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Moldovean căutat în Italia pentru infracțiuni contra proprietății, prins de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un moldovean de 60 de ani din Tecuci, județul Galați, căutat în Italia pentru infracțiuni contra proprietății, a fost prins de polițiștii din Alb. Acesta are mandat european de arestare.

Un bărbat de 60 de ani, din localitatea Tecuci. Județul Galați, căutat de autoritățile din Italia pentru infracțiuni contra proprietății, a fost prins de polițiștii din Alba. Are mandat european e arestare.

La data de 23 iulie 2019, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Cugir l-au depistat, pe raza orașului Cugir, pe un bărbat de 60 de ani, din localitatea Tecuci, Județul Galați, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Italia.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca în data de 24 iulie 2019 să fie prezentat Curții de Apel Alba Iuia pentru demararea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor Muzeul de Științele Naturii din Aiud organizează de Noaptea Muzeelor mai multe activități pentru toate categoriile de persoane. Vânătoare de comori, expoziții sau recital de muzică sunt doar câteva dintre evenimentele din program. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea