Rămâi conectat

Politică Administrație

Modalitate inedită de convocare a ședințelor de consiliu într-o comună din Alba. Omul primarului aruncă invitația peste gard, care este ruptă de câine și dusă alesului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În comuna Șibot există, mai nou, o modalitate mai puțin întâlnită de convocare a consilierilor locali la ședințele de consiliu. Trimisul primarului aruncă invitația peste gard, cățelul se joacă cu ea, o rupe și o duce în dinți consilierilor.

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a arătat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, cum arată o invitație la ședințele de consiliu local în comuna Șibot, după ce a fost aruncată peste gard de convocator și luată în dinți de cățel.

Ioan Lazăr a declarat că are invitația de la un consilier local din partea ALDE.

”Le-aș sugera celor de la ALDE să-și țină câinii închiși. Poate o mănâncă de tot și nu mai știu că are loc ședința”, a spus Ioan Lazăr în spirit de glumă.

”Eu cred că ar trebui altă modalitate de convocare, să le-o înmâneze personal, nu să le arunce pur și simplu o hârtie peste gard, în curte. Sper să nu devină o practică”, a spus Lazăr.

La final, el a avut și un sfat pentru primarul din Șibot, liberalul Ilie Tomuș.

”Ilie Tomuș ar trebui să citească mai bine legea, chiar dacă știți foarte bine că e certat cu legea”, a conchis Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea