// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Zilele Municipiului Sebeș - 2018

Modalitate inedită de convocare a ședințelor de consiliu într-o comună din Alba. Omul primarului aruncă invitația peste gard, care este ruptă de câine și dusă alesului

În comuna Șibot există, mai nou, o modalitate mai puțin întâlnită de convocare a consilierilor locali la ședințele de consiliu. Trimisul primarului aruncă invitația peste gard, cățelul se joacă cu ea, o rupe și o duce în dinți consilierilor.

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a arătat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, cum arată o invitație la ședințele de consiliu local în comuna Șibot, după ce a fost aruncată peste gard de convocator și luată în dinți de cățel.

Ioan Lazăr a declarat că are invitația de la un consilier local din partea ALDE.

”Le-aș sugera celor de la ALDE să-și țină câinii închiși. Poate o mănâncă de tot și nu mai știu că are loc ședința”, a spus Ioan Lazăr în spirit de glumă.

”Eu cred că ar trebui altă modalitate de convocare, să le-o înmâneze personal, nu să le arunce pur și simplu o hârtie peste gard, în curte. Sper să nu devină o practică”, a spus Lazăr.

La final, el a avut și un sfat pentru primarul din Șibot, liberalul Ilie Tomuș.

”Ilie Tomuș ar trebui să citească mai bine legea, chiar dacă știți foarte bine că e certat cu legea”, a conchis Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419