Ziarul Unirea

Mircea Trifu: „Aroganța celor de la P.N.L. și U.S.R. este fără margini”

Mircea Trifu, președintele A.N.A și fost consilier local al municipiului Alba Iulia, face o radiografie a negocierilor care se duc între partide pentru constituirea unui guvern și a unei majorități parlamentare.

„După ce că românii nu i-au mai vrut la guvernare, fapt indiscutabil arătat clar de rezultatele alegerilor, ne explică ei acum, considerându-ne în continuare proștii lor, că ce să vezi..

ELIT

Dreapta a câștigat.. Care dreapta?? Și care alianță??

Adică, mai pe înțelesul lui Rareș Bogdan, alianța P.N.L-P.D.L, respectiv rămășițele lui Băsescu cu ale lui Tăriceanu, împreună cu alianța dintre U.S.R. și PLUS, două chestii despre care nici fondatorii lor nu mai știu ce doctrine au, o amestecătură între urâtorii de ortodoxism, înțelegătorii de GAY, fanii DIGI TV și organizația aia socialistă pe care nici securitatea nu mai știe cine i-a pus-o în brațe lui Cioloș, deci toată amestecătura asta de răci cu ciocolată și vișine este ” dă dreapta”, cum ar spune Rareș Bogdan.

Și mai aflăm că A.U.R. este „nefrecventabil” și este frecventabil U.D.M.R-ul.. Nu frecventabil, sory, indezirabil.

Și în toată atmosfera asta negociază ei puterea în România, adică cine e premier, cine e șeful deputaților, ambasador etc.

Am efectiv senzația că toată hardughia a ajuns în mâna lui Dragnea care se răzbună și ia deciziile ca să ajungă P.N.L.-ul la scorul U.D.M.R.-lui.

Urmează un an exact cum mi-am dorit deși în urmă cu două luni părea că mi s-au înecat corăbiile”, a scris în Mircea Trifu pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Cosmina Mariș CANDIDEAZĂ pentru postul de subprefect al județului Alba: „De aproape 15 ani, lucrez într-o lume a bărbaților”

Sunt Cosmina Mariș. Sunt femeie, sunt mamă și sunt un om nou în politică. De astăzi, sunt și vocea puternică,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro