Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mircea Simu – candidatul PSD pentru fotoliul de primar al Cugirului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În condiţiile în care puţine formaţiuni politice şi-au stabilit candidaţii pentru alegerile locale de anul viitor, social democraţii cugireni şi-au desemnat candidatul pentru funcţia de primar al oraşului, fiind mai hotarâţi ca niciodată să câştige pentru prima dată Primăria din Cugir.
În urma sondajelor de opinie realizate în rândul cetăţenilor în perioadele noiembrie-decembrie 2010 şi respectiv februarie-martie 2011, cel mai bine clasat social democrat în preferinţele cugirenilor a fost juristul Mircea Simu, care a fost aprobat în unanimitate în şedinţa Biroului organizaţiei din Cugir din data de 23.05.2011, pentru a candida pentru funcţia de primar.
Candidatul PSD Cugir la primărie are 50 de ani, este absolvent al Institutului Politehnic Cluj Napoca, al Facultăţii de Drept de la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, are multiple specializări precum şi studii de master în domeniul „Managementului serviciilor publice” la universitatea albaiuliană, având o experienţă bogată în administraţia publică, lucrând la Primăria Cugir de 16 ani, din care ultimii cinci ani ca şi consilier juridic.
„Pornesc în acest demers dificil cu convingerea că oamenii Cugirului vor da credit pentru prima oară unui social democrat, care în calitate de primar să poată face mai multe pentru cei care l-au ales. Îmi doresc să fie o competiţie loială, în care să conteze doar programele şi propunerile făcute de fiecare candidat, şi nu atacurile la persoană. După 8 ani de conducere PDL şi 8 ani de conducere liberală, e timpul să îi convingem pe cugireni că un social democrat poate face mai mult pentru ei!” ne-a declarat domnul Mircea Simu, proaspătul candidat la funcţia de primar al Cugirului din partea PSD. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș”, cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Vor să studieze mai departe la HCC Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș”, cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Vor să studieze mai departe la HCC Alba Iulia Trei elevi de la Școala Gimnazială “Vasile Goldiș” se numără printre cei 24 de absolvenți cu 10 curat la română și matematică la Evaluarea Națională 2024. Toți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea