Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mircea Hava o plimba pe Elena Udrea cu caleașca: ”Cum să uit așa ceva?!”. Cu ce o impresionează acum, Clement Negruț

Dragoş Suciu

Publicat

în

Elena Udrea01Primarul Mircea Hava le-a făcut o surpriză Elenei Udrea și Ancăi Boagiu, în 2009, pe vremea când actualul candidat din partea PMP la Președinția României era ministru al Turismului și le-a plimbat cu o caleașcă aurită prin orașul istoric.

Întrebată despre acele momente de grație, Udrea a reacționat ”Cum să uit așa ceva!” și a spus că președintele PMP Alba Clement Negruț a lăsat-o să alerge în această dimineață prin Cetatea Alba Carolina.

La conferința de presă de astăzi, de la ora 10.00, Negruț a adus-o pe Udrea doar cu o Dacia Logan.

Fostul ministru consideră că autoritățile locale din Alba Iulia și nu numai, ar trebui să o sprijine la Președinția României pentru că județul nostru a primit cele mai multe fonduri, de la ministrul Elena Udrea.

Elena Udrea01”M-a lăsat să alerg prin Cetate. Dar tot e bine că am putut să alerg de dimineață prin Cetatea Alba Carolina. Nu există în politică recunoștința. Am avut ocazia să învăț timp de 10 ani lucrul acesta. Nu cred că domnul primar, alți primari, foști colegi vreodată au mai primit sprijin de la ministrul Elena Udrea, nu ei personal ci în funcția de edil șef. Așa cum vă spuneam numai în Cetatea Alba Iulia s-au investit prin proiecte finanțate în mandatul meu de ministru 200 de milioane de lei. În tot județul au venit 140 de milioane de euro pe semnătura ministrului Elena Udrea. Presupun să nu s-a mai întâmplat până la mine, nici după mine să fie atâta sprijin pentru autoritățile locale, primărie și consiliul județean. Este problema lor pe cine vor să susțină, dar realitățile rămân: sunt omul de la București care a făcut cel mai mult pentru județul Alba. Dacă ne întâlnim în mod public ne salutăm, da. Alte relații nu mai sunt pentru că suntem în echipe diferite. Eu le transmit toate cele bune și le doresc succes.

Elena Udrea a spus că a visat Cetatea Alba Carolina în această dimineață și se bucură că s-a ajuns ca 60.000 de turiști care să o viziteze.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare În APRILIE 2024, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au înregistrat scadere cu 1673 sosiri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea