Rămâi conectat

Curier Județean

Minor rănit, în urma unui scandal între mai multe persoane, la Silivaș. Dosare penale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire

Ziarul Unirea

Publicat

în

A fost scandal în toată regula seara trecută în satul Silivaș din comuna Hopârta. Polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui conflict ce a avut loc între mai multe persoane din localitate. S-au întocmit dosare penale pentru pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Un minor de 16 ani care a fost implicat în altercație a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea în spital.

La data de 27 august 2019, în jurul orei 22.00, în urma unui apel prin 112, prin care era semnalat faptul că, în localitatea Silivaș din comuna Hopârta, mai multe persoane se agresează reciproc, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, sprijiniți de polițiști din Ocna Mureș și de polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit pentru aplanarea conflictului și restabilirea liniștii publice.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, în timp ce se aflau în apropierea unui local public, între 5 persoane din Silivaș, pe de o parte și 4 persoane, din aceeași localitate, pe de altă parte, s-a produs un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool și al unei posibile datorii nerestituită la timp.

În timpul conflictului, cei implicați s-au lovit cu pumnii și picioarele, s-au amenințat și au tulburat liniștea publică.

În urma agresiunii, un minor, în vârstă de 16 ani a fost transportat la spital, cu leziuni ușoare în zona feței, fără a rămâne internat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea