Rămâi conectat

Societate

Minor fugit de la bunicii din Teiuş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vineri, 24 iunie 2011, orele 15.30, Poliţia Teiuş a fost sesizată  cu privire la faptul că Bolca Gabriel, în vârstă de 12 ani, din oraşul Teiuş,  a plecat  de la domiciliul bunicilor în data de 23 iunie 2011 şi nu a mai venit până în prezent. În urma investigaţilor şi verificărilor efectuate s-a stabilit că minorul Bolca Gabriel, a plecat în mod voluntar în data de 23 iunie 2011  de la domiciliul bunicilor săi unde se afla în vacanţă. La data plecării minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip blug albastru, un tricou galben iar în picioare purta pantofi negri.
Semnalmente: înălţime 1,40-1,45 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, nasul mic, faţă ovală, buze subţiri, ten măsliniu. Semne particulare o pată albă pe obrazul drept lângă ureche provenită în urma unei răni.
Minorul a plecat de la domiciliu în repetate rânduri pe parcursul anilor 2008, 2009 şi 2010 de fiecare dată fiind găsit după câteva zile pe raza municipiului Alba Iulia unde practică cerşitoria în zona teraselor, Catedralei Reîntregirii, Kaufland, Mall Alba, Profi, staţia C.F.R. Alba Iulia.
În continuare Poliţia Oraşului Teiuş desfăşoară activităţi conform metodologiei privind dispariţiile de minori, urmând a fi sesizată din nou Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Alba şi Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei oraşului Teiuş întrucât minorul Bolca Gabriel este în plasament la  Casa de tip Familial  PRO FAMILIA Teiuş, iar la data de 23 iunie 2011 a fost predat bunicilor pentru perioada vacanţei.  (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

23 iulie 1869 | Se naște Gheorghe Adamescu, istoric literar și membru corespondent al Academiei Române

Bera Larisa

Publicat

în

23 iulie 1869 | Se naște Gheorghe Adamescu, istoric literar și membru corespondent al Academiei Române Gheorghe Adamescu (n. 23 iulie 1869, București, România – d. 4 aprilie 1942, București, România) a fost un istoric literar, membru corespondent al Academiei Române din 1921, bibliograf, profesor de limba română și limba latină și autorul unor manuale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea