Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Valoarea banilor în România este mai mare. 100 de euro la noi valorează cât 200 de euro în Marea Britanie şi cât 150 de euro în Germania
Valoarea banilor în România este mult mai mare decât afară, iar 100 de euro valorează cât 200 euro în Marea Britanie și cât 150 euro în Germania, a declarat, joi, 31 august, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române.
„Este important să promovați conceptul „value for money”. Foarte mulți oameni care vizitează țara noastră sunt surprinși de serviciile și de calitatea serviciilor pe care le pot găsi în România și prețul foarte redus pentru acestea. Discutăm de la restaurante, la alt tip de servicii, cumpărături și așa mai departe. Este un lucru crucial câteodată, când, o companie multinațională decide să vină într-o anumită zonă, pentru că există mulți expați. Și ei își doresc un standard de viață cât se poate de bun”, le-a spus Laufer, citat de agerpres, diplomaților și oamenilor de afaceri prezenți.
Acesta a precizat că valoarea banilor în România este mult mai mare.
„Vă dau un exemplu: 100 de euro în România valorează cât 200 de euro în marea Britanie și cât 150 euro în Germania. Valoarea banilor în România este mult mai mare. Lucrul acesta este un element serios pe care trebuie să-l vindeți mai departe”, a mai arătat ministrul.
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe organizează joi Reuniunea Anuală a Diplomației Române (RADR), cu tema ”O lume în schimbare: Mizele politicii externe a României”.
La eveniment sunt așteptați Mihai Daraban, președintele CCIR, Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, Liviu Voinea, viceguvernator al Băncii Naționale a României și Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.
sursa: agerpres
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
18 ianuarie 1821: Începutul revoluției lui Tudor Vladimirescu, revoluție care a marcat sfârșitul domniilor fanariote
18 ianuarie 1821: Începutul revoluției lui Tudor Vladimirescu, revoluție care a marcat sfârșitul domniilor fanariote La începutul secolului al XIX-lea, sub influența Revoluției Franceze și prin intermediul cuceririlor napoleoniene, se răspândesc în Europa noile concepții politice care propovăduiau dreptatea și egalitatea socială și dreptul la autodeterminare al popoarelor asuprite. Înfrângerea lui Napoleon la Waterloo, la […]