Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Energiei: Stocurile din depozitele de gaze naturale s-au apropiat de 73%, peste 2,20 miliarde de metri cubi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Energiei: Stocurile din depozitele de gaze naturale s-au apropiat de 73%, peste 2,20 miliarde de metri cubi

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a anunțat faptul că stocurile de gaze naturale s-au apropiat de 73%, explicând că în depozite sunt 2,28 de miliarde de metri cubi de gaz.

‘Despre stocurile din depozitele de gaze naturale, în acest moment, ne-am apropiat de 73%, avem peste 2,28 miliarde de metri cubi în depozite’, a afirmat Popescu.

El a spus că ţara noastră şi-a asumat la Comisia Europeană ca la 1 septembrie să aibă 57% grad de umplere a depozitelor.

‘Dacă nu mă înşel, cifra pe care ne-am asumat-o şi pe care trebuia să o raportăm mâine, în data de 1 septembrie, la Comisia Europeană, era de 57%. Deci a fost un ritm accelerat de înmagazinare a gazelor în depozite în aşa fel încât să depăşim ţinta de minimă de 80% grad de umplere a depozitelor’, a spus Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea